مدارک لازم جهت تحصیل در رشته پرستاری در مقاطع مختلف چیست ؟
پیش نیاز تحصیل در رشته پرستاری داشتن دیپلم تجربی (سال 12) است و اخذ نمره کافی در آزمون ورودی برخی از دانشگاه ها است. همچنین، برخی دانشگاهها ممکن است برای ورود به این رشته، شرایط خاصی مانند گذراندن دروس علوم تجربی در دبیرستان را مورد نیاز قرار دهند. برای مثال گذراندن دوره پیش دانشگاهی در برخی از دانشگاه های استرالیا و آلمان برای رسیدن به مقطع لیسانس در رشته پرستاری الزامی است. اما باید گفت به طور کل دیپلم تجربی ایران را بسیاری از کشورها برای اخذ پذیرش پرستاری قبول دارند.
طول دوره رشته پرستاری در مقاطع مختلف چند سال است ؟
طول این رشته در مقاطع مختلف تحصیلی به مانند اکثر دیگر رشتههاست.
در مقطع کارشناسی 3 تا 4 سال - عموما تعداد سال تحصیلی 4 سال است.
در مقطع کارشناسی ارشد 2 سال
آیا در رشته پرستاری امکان کار در حین تحصیل وجود دارد؟
این امر بسیار وابسته به کشور محل تحصیل شما است اما اکثر کشورها حتما برای شما یک دوره 6 ماهه قبل از فارغ التحصیلی به صورت کارآموزی ارائه می دهند که برای جذب بازار کار بسیار مناسب است.
هزینه های تحصیل در رشته پرستاری:
کدام کشورها در آموزش رشته پرستاری در دنیا برتر هستند ؟
چند کشور برای آموزش رشته پرستاری بسیار معروف و موفق هستند. برخی از این کشورها عبارتند از:
1. کانادا: سیستم آموزش پرستاری در کانادا بسیار معروف است و دانشگاههای این کشور از طریق برنامههای معتبر و عالی آموزش پرستاری ارائه میدهند.
2. استرالیا: استرالیا نیز در زمینه آموزش پرستاری شناخته شده است و دانشگاههای این کشور برنامههای متنوعی در این حوزه ارائه میدهند.
3. انگلستان: سیستم پرستاری در انگلستان نیز بسیار معروف است و دانشگاههای معتبری در این کشور وجود دارد که برنامههای تخصصی و حرفهای در این رشته ارائه میدهند.
4. سوئد: سوئد یکی از کشورهای پیشرو در زمینه سیستم بهداشت و درمان است و دانشگاههای این کشور برنامههای پرستاری معتبری را ارائه میدهند.
5. آمریکا: آموزش پرستاری در آمریکا نیز بسیار معروف است و دانشگاههای این کشور برنامههای پرستاری بسیار گستردهای را ارائه میدهند.
مهم است بدانید که لیست فوق تنها چند نمونه از کشورهای معروف در زمینه آموزش پرستاری است و هنوز کشورهای دیگری نیز وجود دارند که در این حوزه بسیار موفق هستند.
تحصیل پرستاری در کشور مالزی :
تحصیل پرستاری در کشور کانادا :
تحصیل پرستاری در کشور سوئد:
ویژگی های رشته پرستاری !
در این قسمت بخاطر حساس بودن رشته پرستاری و اینکه شاید بسیاری از متقاضیان باید با شناخت کافی اقدام به تحصیل در این رشته کنند سعی کردیم نظرات چندین پرستار را خلاصه کنیم و مزایا و معایب تحصیل در این رشته را صادقانه در زیر مشخص کنیم !!!
مزایای تحصیل در رشته پرستاری عبارتند از:
1. فرصت شغلی: رشته پرستاری از نظر فرصت شغلی بسیار مناسب است و با توجه به رشد جمعیت و نیاز روزافزون به مراقبت های بهداشتی، همواره به پرستاران نیازمند است.
2. ارتباط انسانی: پرستاران در تمام طول روز و در معرض بیماران و خانوادههای آنها قرار میگیرند و این ارتباطات انسانی و امکان کمک به دیگران ممکن است برای آنها رضایت و خوشحالی بخش باشد.
3. امکان تخصص: پرستاران میتوانند در زمینههای مختلف تخصص داشته باشند و در بخشهای مختلف مانند پرستاری قلب، پرستاری عملیاتی، پرستاری مادر و کودک و... فعالیت کنند.
4. امکان مهاجرت: پرستاران با داشتن مهارتهای لازم میتوانند به راحتی به کشورهای دیگر مهاجرت کنند و در زمینه پرستاری فعالیت داشته باشند.
معایب تحصیل در رشته پرستاری عبارتند از:
1. فشار کاری: پرستاران ممکن است با فشار کاری بالا مواجه شوند، زیرا این رشته نیازمند توجه و مراقبت مداوم است و در برخی مواقع ممکن است با شرایط استرس زا و ناامنی روبرو شوند.
2. برخورد با بیماران بحرانی: پرستاران در مواجهه با بیماران بحرانی و وضعیتهای اورژانسی ممکن است با شرایطی همچون صدمات جدی، عملیاتهای پیچیده و فوقالعاده و مرگ و میر روبرو شوند که ممکن است برای آنها خستگی و استرس زا باشد.
3. شیفتهای کاری نامنظم: پرستاران معمولاً به دلیل نیاز بیماران به مراقبت 24 ساعته، شیفتهای کاری نامنظم و شبکاری دارند که ممکن است باعث اختلال در روال زندگی شخصی و خانوادگی آنها شود.
دانشگاه های برتر در آموزش پرستاری:
در خصوص برترین دانشگاه های ارائه دهنده رشته پرستاری در دنیا باید اشاره کنیم که لیست زیر بر اساس رتبه بندی سال 2022 است و مسلما دانشگاه های بسیار خوب و قدرتمندی در دنیا برای تحصیل در رشته پرستاری وجود دارند که شما می توانید بر اساس کشوری که مدنظر دارید با مشاوران ما تماس حاصل فرمائید و دانشگاه مدنظر خود را پیدا کنید. به هر حال در زیر 10 دانشگاه برتر لیست شده اند:
1. دانشگاه جانز هاپکینز (Johns Hopkins University) در ایالات متحده آمریکا
2. دانشگاه پنسیلوانیا (University of Pennsylvania) در ایالات متحده آمریکا
3. دانشگاه کالج لندن (King's College London) در انگلستان
4. دانشگاه تورنتو (University of Toronto) در کانادا
5. دانشگاه ملبورن (University of Melbourne) در استرالیا
6. دانشگاه کالج جامع ایرلند (University College Dublin) در ایرلند
7. دانشگاه (Queen's University) در کانادا
8. دانشگاه بلفاست (Queen's University Belfast) در ایرلند شمالی
9. دانشگاه (Queen Mary University of London) در انگلستان
10. دانشگاه سیدنی (University of Sydney) در استرالیا
البته، لازم به ذکر است که این لیست ممکن است با توجه به عوامل مختلف، از جمله معیارهای ارزیابی و رتبهبندی دانشگاهها، تغییر کند. همچنین، برتری یک دانشگاه در زمینه آموزش رشته پرستاری نیازمند بررسی اساتید و منابع آموزشی، امکانات پژوهشی و محلی و سایر عوامل مرتبط است.
آراد استادی Arad Study نماینده رسمی و ثبت شده دانشگاه های معتبر دنیا !
موسسه آراد استادی نماینده ثبت شده و رسمی دانشگاه معتبر دنیا است و دانشجویان می توانند با ارائه مدارک خود از طریق این مرکز، پذیرش و ویزا تحصیلی خود را دریافت کنند. Arad Study آماده پاسخگویی و ارائه خدمات به شما دانشجویان محترم است. جهت ارتباط با مشاوران ما اینجا کلیک کنید تماس با ما
گرایش های متفاوت رشته پرستاری برای تحصیل !
گرایشهای متفاوت رشته پرستاری عبارتند از:
1. مراقبت های ویژه: پرستارانی که در این گرایش تخصص دارند، معمولاً در بخشهای بیمارستانی یا واحدهای مراقبت ویژه کار میکنند و به مراقبت از بیمارانی با وضعیت های خطرناک و پیچیده میپردازند.
2. زنان و زایمان: پرستارانی که در این گرایش تخصص دارند، به مراقبت و مشاوره برای زنان در طول دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان میپردازند.
3. کودکان: پرستارانی که در این گرایش تخصص دارند، به مراقبت و درمان کودکان از تولد تا سن 18 سال میپردازند.
4. سالمندان: پرستارانی که در این گرایش تخصص دارند، به مراقبت و مشاوره برای سالمندان میپردازند و به ارائه خدمات بهبودی و حفظ کیفیت زندگی آنها کمک میکنند.
5. پرستاری اجتماعی: پرستارانی که در این گرایش تخصص دارند، به ارائه خدمات پرستاری به افراد و خانوادههایی که نیاز به حمایت و مراقبت دارند، میپردازند. این شامل کمک به افراد معلول، مبتلا به بیماری روانی، معتادان و افراد مسن است.
6. پرستاری عمومی: این گرایش شامل مراقبت و درمان بیماران در محیط های مختلف مانند بیمارستان ها، مراکز بهداشتی و درمانی، بخش های اورژانس و بخش های جراحی است.
7. پرستاری آموزشی: پرستارانی که در این گرایش تخصص دارند، به آموزش و آموزش پرستاران جدید و دانشجویان پرستاری میپردازند.
همچنین، در برخی کشورها و سازمانها، گرایشهای دیگری نیز وجود دارد که به نیازها و الزامات محلی هر کشور و سازمان بستگی دارد.